Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 12:51

Εκδήλωση Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας στο ΒΕΤ-3/12/2021

Προστέθηκε από τον 

Την Παρασκευή 3/12/2021 και ώρα 18.00 - 21.00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας στο ΒΕΤ (Αίθουσα 4 Μεταβατικού Κτιρίου). 

Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ είναι δικαιούχος του προγράμματος Learning & Sharing του ιδρύματος MAVA1. Σκοπός του προγράμματος είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, ως κομμάτι μιας γενικότερης δημοκρατικής εκπαίδευσης, με τελικό αποτέλεσμα τη δημιουργία χειραφετημένων, ενεργών πολιτών με γνώση και συναίσθηση, πρόθυμων να γνωρίσουν, να συνδεθούν και να υπερασπιστούν το φυσικό περιβάλλον στους τόπους καταγωγής τους, ενάντια σε επικείμενες απειλές. Για το σκοπό αυτό, η Ορνιθολογική επέλεξε πρώτα να απευθυνθεί και να εκπαιδεύσει υφιστάμενες πρωτοβουλίες, αφιερωμένες στη διατήρηση της γενέτειράς τους, στο Μεσολόγγι, τα Ιωάννινα και την Καστοριά. Με τον τρόπο αυτό, η ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ επιθυμεί να συγκεντρώσει τις προσπάθειες αυτές σε ένα άτυπο δίκτυο πρωτοβουλιών που ζουν, δρουν και δημιουργούν μέσα και γύρω από τους όμορφους υγροτόπους της δυτικής Ελλάδας.

 

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέλη του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων και φοιτητές του ΒΕΤ που έχουν πρόθεση να συνεισφέρουν στους σκοπούς του προγράμματος. Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές του ΒΕΤ και ιδιαίτερα στους φοιτητές που έχουν ενδιαφέρον για τα περιβαλλοντικά θέματα ή/και (θα) συμμετέχουν στο Φοιτητικό Οικολογικό Σύλλογο Ιωαννίνων - ΦΟΙΣΙ

 

Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας COVID [χρήση μάσκας, είσοδος σε εμβολιασμένους/ rapid). 

 

 

Διαβάστηκε 908 φορές