Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 18:27

Κυριακή 26/9/2021: Ημερήσια εκδρομή για καταγραφή της βιοποικιλότητας στον ποταμό Αώο

Προστέθηκε από τον 

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για τα ποτάμια, θα διεξαχθεί το δεύτερο HomeRiver Bioblitz στις όχθες του Αώου. Η εκδήλωση έχει ως στόχο την εξερεύνηση και καταγραφή της πλούσιας βιοποικιλότητας του ποταμού Αώου.

Η Πίνδος Περιβαλλοντική προσκαλεί τους φοιτητές του ΒΕΤ να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και προσφέρει δωρεάν μετακίνηση (λεωφορείο) για αυτό το σκοπό. Η εκδρομή θα είναι ολοήμερη και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου με προορισμό τη Βωβούσα.

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα: https://forms.gle/5zXavuN3D2jbNuTK7, μέχρι και τις 19/9. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στους φοιτητές που έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Η εκδρομή οργανώνεται από τους φοιτητές του ΒΕΤ. Θα λάβετε e-mail για τη συμμετοχή σας στην εκδρομή με επιπλέον πληροφορίες για την ώρα και τόπο αναχώρησης (Αποστόλης Στεφανίδης, Υπ. Διδ. ΒΕΤ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://fb.me/e/1tyt49615 

Διαβάστηκε 1060 φορές