Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 15:05

Ακαδημαϊκά Αγγλικά για Βιοεπιστήμονες - Εξέταση Σεπτεμβρίου 2020

Προστέθηκε από την 

Η εξέταση στα "Ακαδημαϊκά Αγγλικά για Βιοεπιστήμονες" θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Τετάρτη 2/9/2020 και ώρα 13:00 (εξ αποστάσεως γραπτή εξέταση).

Λεπτομερείς οδηγίες για την εξέταση θα δοθούν στη σελίδα του μαθήματος στο ecourse
http://ecourse.uoi.gr/course/view.php?id=491

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές/τριες έχουν δηλώσει το μάθημα και θέλουν να εξεταστούν να εγγραφούν έγκαιρα στο ecourse του μαθήματος - έως την Παρασκευή 28/8/2020.

Για τον κωδικό εγγραφής παρακαλώ επικοινωνήστε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλώ προσοχή στο παρακάτω σημείο: τα στοιχεία σας στο ecourse πρέπει να συμφωνούν με εκείνα στο Φοιτητολόγιο (ClassWeb), εκτός της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου στο ecourse θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ιδρυματική σας διεύθυνση (bl0****@uoi.gr)

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές/τριες πρέπει άμεσα να ελέγξουν την ιστοσελίδα του Ιδρύματος με τις αναλυτικές Οδηγίες για τη Διεξαγωγή των Εξ αποστάσεως Εξετάσεων για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη εξέτασή τους στο μάθημα.
https://www.uoi.gr/it/exams-june2020/

ΛΒ Ανδρέου

Διαβάστηκε 694 φορές