Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 11:02

"How to write a scientific paper: from writing to publishing" - Σεμινάριο Επιστημονικής Εταιρείας Μικροβιόκοσμος

Προστέθηκε από την 

Η επιστημονική εταιρεία Μικροβιόκοσμος διοργανώνει την Παρασκευή 31/1/2020 Σεμινάριο με τίτλο "How to write a scientific paper: from writing to publishing". Θα περιλαμβάνει προβολή βιντεοσκοπημένων διαλέξεων του American Society of Microbiology και συζήτηση. Το σεμινάριο θα διοργανωθεί ταυτόχρονα στις παρακάτω πόλεις:

Αθήνα - Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
(Αν. Καθηγητής Τόπακας Ε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Θεσσαλονίκη - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο
(Καθ. Κουτσουμάνης Κ, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Δρ. Δουλγεράκη Αν., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Bόλος - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
(Καθ. Κορμάς Κ., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Καθ. Καρπούζας Δ., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Χανιά - Πολυτεχνείο Κρήτης
(Αν. Καθ. Βενιέρη Δ., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Ιωάννινα - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
(Επικ. Καθηγήτρια, Καραγιάννη Ή, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Επικ. Καθηγητρια, Αφένδρα Α, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Ξάνθη - Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
(Αν. Καθηγητής, Ντούγιας Σ., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Δρ. Τάσσου Χρ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις ικανότητες τους στην συγγραφή επιστημονικών εργασιών. Μέγιστος αριθμός ανά πόλη 20-25 άτομα.
Το σεμινάριο είναι δωρεάν για τα μέλη του Μικροβιόκοσμου. Κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη 20€.


Επικοινωνία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και στους κατά τόπους υπευθύνους.

Αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.mikrobiokosmos.org/en/blog/mbk-workshop-scientific-writing

Διαβάστηκε 1250 φορές