Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 19:22

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ –ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Προστέθηκε από τον 

Από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος (2017-18) το μάθημα Εφαρμοσμένη Οικολογία διδάσκεται από την κα. Β. Κατή. Δεδομένο ότι το στυλ του μαθήματος θα αλλάξει, θα δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές παλαιοτέρων ετών (αυτοί που έχουν παρακολουθήσει το μάθημα το 2016-17 ή νωρίτερα) να επιλέξουν τον τρόπο που θα εξεταστούν στη θεωρία. Οι επιλογές είναι: (α) στην ύλη του μαθήματος και με τον τρόπο βαθμολόγησης του μέχρι σήμερα διδάσκοντα κ. J.M. Halley, (β) στην ύλη του μαθήματος και με τον τρόπο βαθμολόγησης της νέας διδάσκουσας κας Β. Κατή. Η επιλογή ισχύει έως και το Φθινόπωρο του 2018 (για 3 εξεταστικές). Πέραν αυτής της εξεταστικής, όλοι οι φοιτητές θα εξετάζονται στη νέα ύλη του μαθήματος από την κα Β. Κατή.


Όσοι φοιτητές χρωστούν το εργαστήριο της Οικολογίας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα και έως 20/10/2017 με τη διδάσκουσα.


Οι ανακοινώσεις, οι διαλέξεις, το υποστηρικτικό υλικό, το φυλλάδιο του εργαστηρίου και όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι αναρτημένες στο διαδικτυακό τόπο του μαθήματος στο e-course. Για το κλειδί εισόδου επικοινωνήστε με συμφοιτητές σας του παρόντος έτους ή με τη διδάσκουσα. Το αντίστοιχο υλικό για την επιλογή (α) παραπάνω (J.M. Halley) θα είναι αναρτημένη μέχρι και το φθινόπωρο του 2018.

Διαβάστηκε 1908 φορές