Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 10:13

BET Photo Reloaded

Προστέθηκε από τον 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ Β.Ε.Τ. («BETPhoto-2014»)

Όπως και πέρυσι το Τμήμα ΒΕΤ διοργανώνει διαγωνισμό και εκδήλωση φωτογραφίας. Θέλουμε φωτογραφίες με άμεση σχέση τη διδασκαλία και την έρευνα του ΒΕΤ,σε σχέση με:
  • -        Βιοτεχνολογία
  • -        Μοριακά, βιοχημεία, γενετική
  • -        Υγεία
  • -        Περιβάλλον
  • -        Δραστηριότητες φοιτητών του ΒΕΤ

BET-Photo-Reloaded

 

 

Ημασταν ευχαριστημένοι με το υψηλό επίπεδο των περσινών φωτογραφιών. Ενθαρρίνουμε όμως ιδιαίτερα τους φοιτητές και καθηγητές να συμμετέχουν μιας και πέρυσι στο BET-Photo-2013 δεν αντιπροσωπεύτηκαν όλοι οι τομείς του Τμήματος.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή σε όλους. Η παρουσίασής σας μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες από μια φωτογραφία, με μικρό κειμενάκι για την κάθε φωτογραφία. Ο καθένας που συμμετέχει θα παρουσίασει τις φωτογραφίες του μέσω Η/Υ.

Αυτή η συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 12/12/14.

*Οποιος ενδιαφέρεται να παρουσιάσει παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας
σε email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) με θέμα «ΒΕΤ-Photo» μέχρι την Τρίτη 9/12/14.

Διαβάστηκε 2051 φορές